اصول اساسی نظریه داو در تحلیل تکنیکال

ساخت وبلاگ

بسیاری از تکنیک‌های تحلیل تکنیکال که معمولاً توسط معامله‌گران فارکس امروزی استفاده می‌شود، ریشه در اوایل قرن گذشته داشت و یکی از مشارکت‌کنندگان اصلی در نظریه تحلیل تکنیکال، معامله‌گر معروف سهام به نام چارلز اچ داو بود.

شاید داو را به عنوان معامله‌گری بشناسید که نام خود را به شاخص صنعتی داو جونز یا شاخص سهام DJIA داده است که هنوز اغلب به عنوان فشارسنج بازار سهام در دوران مدرن استفاده می‌شود.

دانلود نسخه کوتاه PDF قابل چاپ خلاصه نکات کلیدی این درس…. برای دانلود اینجا کلیک کنید

مفاهیم بازار و روش‌های تحلیلی که به‌عنوان تئوری چارلز داو شناخته می‌شوند، تا حد زیادی با پیشرفت‌های بعدی جایگزین شده‌اند. یکی از محبوب‌ترین آنها نظریه موج الیوت است که توسط R. N. الیوت برای ایجاد و گسترش برخی از مفاهیم اساسی تحلیل روند در نظریه داو به یک نظریه کلی از روانشناسی بازار و چگونگی تأثیر آن بر حرکات قیمت.

بخش‌های بعدی نظریه داو را توضیح می‌دهند، اصول اساسی، مفروضات و کاربردهای آن را مورد بحث قرار می‌دهند و توضیح می‌دهند که چگونه معامله‌گران فارکس می‌توانند از تئوری داو برای تجزیه و تحلیل بازار ارز و تصمیم‌گیری آگاهانه‌تر برای معاملات استفاده کنند.

نظریه داو چیست و چگونه به وجود آمد؟

نظریه داو در اصل از مجموعه مقالات سرمقاله ای شکل گرفت که چارلز اچ داو تاجر سهام برای انتشار در وال استریت ژورنال طی دوره ای از سال 1900 تا زمان مرگش در سال 1902 نوشت. این مقالات موضوعات مرتبط با دیدگاه های داو در مورد چگونگی بازار سهام را پوشش می دهد. حرکت قیمت ها رفتار کرد و این که چگونه پیامدهایی بر محیط کسب و کار غالب و سلامت کلی آن داشت.

اگرچه داو هرگز انتشار کامل تئوری جنبش بازار خود را به پایان نرساند، برخی از همکاران و حامیان او آنچه را که او آغاز کرده بود، بیشتر گسترش دادند و توسعه دادند.

برخی از برجسته‌ترین این مشارکت‌کنندگان ادبی در نظریه داو عبارتند از رابرت ریا، که «نظریه داو» را در سال 1932 منتشر کرد، و ریچارد راسل، که «نظریه داو امروز» را نوشت که در سال 1961 منتشر شد.

داو همچنین در ابتدا میانگین صنعتی داوجونز یا DJIA و همچنین شاخص ریلی داوجونز را که از آن زمان به عنوان شاخص حمل و نقل شناخته می شود، فرموله کرد، زیرا او می خواست از آنها به عنوان معیاری از شرایط تجاری فعلی در آن بخش های اقتصادی استفاده کند. بخشی از تحلیل او

اگرچه نظریه های مدرن تر جنبش قیمت بازار تا حد زیادی جای خود را به خود اختصاص داده است ، نظریه داو در زمان معرفی آن انقلابی بود و برای بازرگانان بازار مالی امروز مرتبط است. بسیاری از تئوری های غالب بازار امروز در ابتدا مبتنی بر تئوری DOW بوده و از فرضیات مشابه برای نتیجه گیری مشابه استفاده می کنند. بخش بعدی این مقاله توضیح می دهد که دقیقاً فرضیات اساسی چیست که پایه و اساس تئوری داو را تشکیل می دهد.

Bull-Bear-Markets-DowThe Three Primary Dow Theory Assumptions

چارلز داو سه فرضیه اساسی یا اصول اساسی را که بر اساس آن تئوری او در مورد تجزیه و تحلیل قیمت بازار است ، پیشنهاد کرد.

توجه داشته باشید که ماهیت یک فرض به این معنی است که چنین رفتار پیشنهادی بازار لزوماً در همه شرایط بازار صادق نیست.

چنین فرضیات واقعیت نیستند بلکه در عوض ساده سازی برای واقعیت واقعی بازار است که معامله گران با آن روبرو هستند که تمایل به حفظ صحیح دارند و می توانند برای ایجاد پیامدهای نظری استفاده شوند که به نوبه خود می تواند برای پایه گذاری تصمیمات تجاری استفاده شود.

در اصل ، این اصول باید در حالت ایده آل به عنوان اصول کلی و ساده کننده در نظر گرفته شود که در بسیاری از موارد هنگام بررسی رفتار بازار که در آن روانشناسی انسانی نقش اساسی در تعیین قیمت ها دارد ، به نظر می رسد. با توجه به این نکته کلیدی ، بحث در مورد این سه فرضیه اصلی تئوری DOW می تواند ادامه یابد ، و به شرح زیر است:

قیمت بازار به طور همزمان به سه شکل تکامل می یابد.- اولین مورد در بین این اصول اساسی در تئوری داو این است که حرکات مشاهده شده در قیمت بازار تمایل به توسعه به سه شکل دارند که همزمان اتفاق می افتد ، اگرچه به روشی تصادفی نیست. این فرم ها حرکات قیمت اصلی ، ثانویه و جزئی نامیده می شوند. داشتن آگاهی از وجود این اشکال به این معنی است که می توان آنها را توسط یک معامله گر به کار گرفت تا ابتدا شکل فعلی را تعریف کند و پس از آن در حال توسعه با روند بازار باشد.

تخفیف قیمت همه.- دومین مؤلفه اصلی اصول تئوری داو معمولاً با عبارت ساده بیان می شود: "تخفیف قیمت همه."این بدان معنی است که قیمت بازار که در آن تعادل خریداران و فروشندگان در تعادل وجود دارد ، از نظر تئوری با تأثیر کلی خالص تمام اطلاعات موجود در دسترس برای شرکت کنندگان در بازار که به نظر می رسد مربوط به آن قیمت است ، تعیین شده است. چنین اطلاعاتی ممکن است شامل داده های اساسی اقتصادی ، اخبار ، رویدادهای ژئوپلیتیکی و هرگونه اطلاعات دیگری باشد که ممکن است توسط بازار در نظر گرفته شود که مربوط به ارزیابی فعلی آن از قیمت باشد ، از جمله وضعیت عاطفی معامله گران و خطر وقایع نادر اتفاق می افتد ،مانند بلایای طبیعی.

این فرض مهم به ویژه در حالی که اطلاعات جدید توسط بازار جذب می شود ، به طور خلاصه تجزیه می شود ، مانند بلافاصله پس از انتشار یک شماره بزرگ اقتصادی که تفاوت قابل توجهی با آنچه که توسط اجماع تحلیلگران بازار انتظار می رود متفاوت است.

هنگامی که اطلاعات جدید در قیمت بازار یا "تخفیف" منعکس شد ، دوباره تمایل دارد که وضعیت فعلی دانش و احساسات را در بین شرکت کنندگان در بازار منعکس کند.

تاریخ دوباره تکرار می شود .- اصول اصلی و نهایی تئوری DOW را می توان به طور خلاصه بیان کرد: "تاریخ خود را تکرار می کند". پیامد این فرض این است که معامله گران می توانند از تکنیک هایی استفاده کنند که در گذشته برای پیش بینی بازار به خوبی کار کرده اند تا سطح قیمت بازار را در آینده تخمین بزنند. حرکات قیمت بازار از نزدیک در مورد وقایع قرن گذشته مورد مطالعه قرار گرفته است ، و این اطلاعات به راحتی در دسترس معامله گران برای آنها است که هنگام بررسی تأثیر احتمالی وقایع آینده ، آنها را ترسیم کنند.

این اصول ممکن است در صورت بروز رویدادی که هیچ سابقه تاریخی اخیر ندارد و تأثیر بازار قبلی در دسترس نیست ، در دسترس نباشد و برای اهداف پیش بینی شده در دسترس باشد.

بیاموزید که چه چیزی کار می کند و چه چیزی در بازارهای فارکس وجود ندارد ... خبرنامه رایگان من را با نکات و استراتژی های عملی که برای سودآوری معاملات خود بسته بندی شده اید ، ارسال کنید ... برای پیوستن به اینجا کلیک کنید

درک تئوری داو و تحلیل روند

یکی از مهمترین بخش های تئوری DOW شامل ارزیابی و پیش بینی جهت روندی است که در روندهای اولیه ، ثانویه و جزئی تکامل می یابد. روندهای تئوری داو به حرکات مداوم قیمت بازار جهت دار اشاره دارد.

برای تعیین جهت این روند ، یک معامله گر ابتدا باید بداند که یک روند را تعریف می کند ، که اگر جهت کلی آن بالاتر باشد ، یا یک روند پایین ، به سمت پایین یا نزولی می تواند یک روند صعودی یا صعودی در نظر گرفته شود ، یا اگر جهت کلی آن باشدپایین

آنچه روند صعودی را تعریف می کند ، مجموعه ای از اوج های بالاتر یا قله های بالاتر است که به همراه یک سری پایین یا فرورفتگی بازار بالاتر دیده می شود. در مقابل ، یک روند به سمت پایین دارای یک سری پایین و پایین تر است. هر حرکت از یک فرورفتگی به یک قله ، تجمع نامیده می شود ، در حالی که هر حرکت از یک قله به یک فرورفتگی به فروش می رسد.

نمودارهای شماتیک نشان داده شده در شکل 1 در زیر رفتار جهت گیری کلی روندهای به سمت بالا و پایین را نشان می دهد که خودشان از راهپیمایی های پی در پی و فروش های فروش تشکیل شده اند ، یا برعکس.

Three Phase Up and Down Trends

شکل 1: نمودارهای شماتیک که سه مرحله ایده آل را به سمت بالا و پایین نشان می دهند.

شکل خاص تجزیه و تحلیل روند داو به طور معمول به یک تحلیلگر فنی نیاز دارد تا ابتدا جهت روند اصلی بازار را مشخص کند. این جنبش جهت دار طولانی مدت به طور همزمان بین یک تا سه سال به طول می انجامد ، اگرچه این می تواند تا حدودی متفاوت باشد.

شکل بعدی تجزیه و تحلیل روند نیاز به تحلیلگر دارد تا روند ثانویه یا میانی را تعیین کند ، که به طور کلی در جهت مخالف روند اصلی حرکت می کند و گاهی اوقات به عنوان اصلاح بازار گفته می شود. بنابراین ، اگر روند اصلی برای یک بازار خاص به طور کلی بالاتر باشد ، جهت روند ثانویه پایین تر خواهد بود.

برعکس ، بازارهایی که روند اولیه به سمت پایین دارند ، روندهای ثانویه به سمت بالا نشان می دهند.

روند ثانویه از روند اصلی کوتاه تر است و تمایل دارد بین سه هفته تا سه ماه طول بکشد. همچنین ، اصلاحاتی که در این نوع روند میانی مشاهده می شود ، از طول بین یک سوم تا دو سوم از حرکت قبلی روند اولیه متغیر است.

آخرین مرحله در نظر گرفته شده در نظریه DOW به عنوان روند جزئی شناخته می شود. مدت زمان روندهای جزئی کوتاهترین است و تمایل به تمدید تا چند هفته دارد. چنین روندهای جزئی اصلاحات کوچکی را که در روند ثانویه دیده می شود تشکیل می دهند ، بنابراین به طور کلی در جهت مخالف آن می روند.

اگرچه روند جزئی بیشترین نگرانی را برای اکثر معامله گران که از مفاهیم تئوری DOW استفاده می کنند ، نیست و اغلب حاوی مقدار قابل توجهی از سر و صدای پریشان کننده است ، اما هنوز هم باید در حالی که محکم به خاطر تصویر بزرگتر که شامل بازار ثانویه و اولیه است ، مشاهده کرد. روند

three-phase-of-dow-theoryThe Three Phases of Dow Theory

یکی دیگر از جنبه های مهم مهم نظریه DOW شامل سه مرحله است که بازار در هر روند اصلی به آن وارد می شود.

در یک روند به سمت بالا ، این مرحله تجمع ، مرحله مشارکت عمومی و مرحله وحشت است. در یک روند پایین ، آنها به مرحله توزیع ، مرحله مشارکت عمومی و مرحله اضافی گفته می شود.

یک بازار گرایش یا صعودی به سمت بالا به طور کلی با مرحله انباشت شروع می شود که با ورود به بازار سرمایه گذاران آگاه ، همچنین بعضاً به عنوان "پول هوشمند" شناخته می شود ، که ارزش آن را در نقطه عطف پایین یا پایین بازار حس می کنندو شروع به جمع آوری دارایی معامله شده ارزان. این مرحله درست پس از پایان یک حرکت به سمت پایین انجام می شود و تمایل به شروع با یک دوره ادغام قیمت به عنوان محو شدن فشار فروش و به دنبال آن افزایش قیمت ها را آغاز می کند.

مرحله مشارکت عمومی در مرحله بعدی قرار می گیرد زیرا احساسات عمومی در مورد بازار به همراه انتشار اطلاعات اساسی مطلوب بهبود می یابد. این مرحله به طور معمول پس از عدم موفقیت بازار در پایین تر و پایین تر از سطح پایین می آید ، بنابراین به نظر می رسد که یک معکوس بازار وجود دارد. بازرگانان خرده فروشی بیشتر و بیشتر ، تحلیلگران فنی و سرمایه گذاران شروع به ورود به بازار می کنند و اغلب قیمت ها را به شدت بیشتر در جهت این روند تحت فشار قرار می دهند. این مرحله به طور معمول طولانی ترین طول می کشد و دورترین هر سه را افزایش می دهد.

سپس مرحله اضافی روند صعودی را به پایان می رساند زیرا علاقه به خرید شروع می شود و خبرهای خوب شروع می شود ، اگرچه همه سرمایه گذاران به طور معمول می خواهند این بازار را در ابتدای این مرحله خریداری کنند.

در پایان آن ، پول هوشمند شروع به کاهش موقعیت های خود می کند ، و اغلب آنها را به خریداران خرده فروشی مشتاق و حتی غیر منطقی که دیر وارد بازار می شوند ، می فروشد. در حال کاهش حرکت بازار معمولاً در صدر بازار مشخص می شود زیرا این مرحله نهایی به سمت بالا به پایان می رسد و شروع یک روند پایین به سمت پایین سپس شروع می شود.

روند نزولی یا بازار خرس با مرحله توزیع آغاز می شود که معامله گران آگاه شروع به فروش موقعیت های خود به آنچه می بینند به عنوان یک بازار بیش از حد که ممکن است علائم ادغام قیمت یا اوج تیز را نشان دهد و به دنبال آن افت. یک روند جدید پایین می تواند تأیید شود که روند قبلی بالا و بالاتر و بالاتر از حد بالاتر نباشد ، نشان می دهد که وارونگی بازار رخ داده است.

این امر به مرحله مشارکت عمومی بعدی منجر می شود ، که پس از آن بازار به طور قابل توجهی پایین تر می شود زیرا عموم مردم از تغییر جهت بازار آگاه می شوند و شرایط تجاری کمتر مطلوب به نظر می رسد. فروشندگان خرده فروشی بیش از خریداران می شوند ، بنابراین قیمت بازار کاهش می یابد. معامله گران فنی اغلب در این مرحله موقعیت های خود را معکوس می کنند و کوتاه می روند.

روند پایین به سمت پایین در مرحله وحشت به پایان می رسد ، جایی که فروش شدید یا سقوط بازار می تواند خیلی سریع در موارد شدید اتفاق بیفتد. پایان این مرحله با احساسات بسیار نامطلوب بازار ، اطلاعات اساسی منفی و برتری قابل توجهی از موقعیت های کوتاه سوداگرانه مشخص می شود. در آن مرحله ، کل چرخه دوباره شروع می شود زیرا پول هوشمند دوباره ارزش را حس می کند.

استفاده از حجم در تئوری داو

تئوری داو همچنین استفاده از چندین شاخص کلیدی را شامل می شود. اولین استفاده از شاخص ها است. به عنوان مثال ، از شاخصی مانند میانگین صنعتی داو جونز می تواند به عنوان شاخص جهت کلی بازار هنگام تجارت در بورس استفاده شود.

یکی دیگر از شاخص های کلیدی مورد استفاده داو ، حجم معامله شده در بازار مورد تجزیه و تحلیل بود. از حجم معاملات می توان برای تأیید حرکات معتبر قیمت و همچنین نادیده گرفتن حرکات قیمت فریبنده که ممکن است در بازارهای بسیار نازک معامله شده باشد ، مانند مواردی که در تعطیلات عمومی بزرگ اتفاق می افتد ، استفاده کرد.

اساساً ، اگر حجم معاملات با ادامه روند افزایش یابد ، این امر تأیید و تمایل به حمایت از ادامه روند این روند است. برعکس ، هنگامی که حجم معاملات با ادامه روند ادامه می یابد ، پس از آن روند تأیید این روند ناکام است و ممکن است به خوبی نشان دهد که یک روند معکوس در آینده است. این به این دلیل است که فعالیت معاملاتی ، همانطور که توسط حجم معامله شده نشان داده شده است ، دیگر به طور فعال از این روند پشتیبانی نمی کند.

فقط به یاد داشته باشید که این واقعیت اساسی را در نظر داشته باشید که اکثر پول معامله شده باید به همراه روند قیمت بازار حرکت کنند تا بتوانند آن را ادامه دهند.

با استفاده از مفاهیم تئوری داو در تجارت فارکس

استفاده از ایده های اساسی موجود در تئوری داو در تجارت فارکس ممکن است در حال حاضر برای بسیاری از معامله گران ارز فنی آشنا باشد زیرا آنها زیربنای بسیاری از تکنیک های تجاری مشهور موجود هستند.

اگر تازه وارد تجارت هستید ، آشنا می شوید و با استفاده از مفاهیم تئوری DOW می تواند به شما کمک کند از برخی از مشکلات متداول که معامله گران تازه کار اغلب در آن قرار می گیرند ، مانند خرید در صدر و فروش در پایین. در این موارد ، پول هوشمند در حال حاضر در جهت مخالف روند کاهش یافته است.

یک ایده خوب ممکن است انجام تجزیه و تحلیل بازار با استفاده از تئوری داو به طور مستقیم در برنامه تجارت شما باشد. این می تواند به شما کمک کند تا از شرکت در مراحل اضافی یا وحشت بیش از حد خطرناک که بازارها تمایل دارند درست قبل از انجام یک روند اصلی روند ، از آن عبور کنند ، خودداری کنید.

در حالی که معامله گران کوتاه تر مانند پوست سر و معامله گران روز ممکن است نظریه DOW را به ویژه در مورد نیازهای خود پیدا نکنند ، معامله گران ارزهای طولانی مدت می توانند قبل از کشیدن ماشه برای ورود یا خروج از موقعیت ، از انجام یک بازار کامل و تجزیه و تحلیل تجارت استفاده کنند.

در مورد اهمیت مدرن نظریه DOW در موقعیت های سرمایه گذاری ، یکی از مشکلات اساسی که بیشتر سرمایه گذاران خرده فروشی دارند ، این است که در صدر یک بازار بسیار مشتاق و بیش از حد بدبین در پایین یک بازار باشد. بسیاری اوقات این به دلیل رسانه های خبری است که اغلب سرمایه گذاران را به دیوانگی می رسانند. دانستن مفاهیم کلیدی نظریه DOW می تواند به این سرمایه گذاران کمک کند تا به جای اینکه جمعیت را در حین حرکت در حال کاهش بازار دنبال کنند ، تجارت خود را با پول هوشمند بیاموزند.

دانلود نسخه کوتاه PDF قابل چاپ خلاصه نکات کلیدی این درس…. برای دانلود اینجا کلیک کنید

پلن سرمایه گذاری...
ما را در سایت پلن سرمایه گذاری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : لیلا اوتادی بازدید : 61 تاريخ : پنجشنبه 3 فروردين 1402 ساعت: 20:56